Peeling

 

Effectief en snel

Heb je last van huidveroudering, pigmentvlekken, acne littekens of wil je je huid gewoon een goede opfrisser geven? Een (medische) peeling is een effectieve behandeling. Bij een peeling wordt het bovenste 'dode' huidlaagje in een snel tempo verwijderd. De huid voelt daardoor zacht aan en ziet er mooi egaal uit. Soms vindt na een aantal dagen een lichte schilfering plaats.

Er zijn diverse peelingen voor verschillende huidcondities en wensen, bijv pigmentvlekken, rimpels of roodheid. We zoeken uiteraard altijd naar die peeling die het best bij jouw huid en huidconditie past.

De peeling is in te zetten bij:
  • pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een niet egale teint
  • fijne lijntjes en ook diepere rimpels
  • rode, geïrriteerde huid
  • acne littekens en een onzuivere huid, zelfs acne
  • rokershuid en slecht doorbloede huid
Klant ervaring

Een bezoek aan Astrid is altijd weer één groot feest! Haar vakkennis, professionele houding maar zeker ook haar persoonlijke benadering maken dat ik mij altijd weer verheug op een bezoek aan Belle Alure. Ze analyseert mijn huid en adviseert wat op dat moment goed is voor mijn huid. En dat advies volg ik blindelings. Als dan na een peeling ik weer wekenlang een stralende huid heb denk ik alleen maar ‘wat een fijn feestje was het weer’. (Kiki)

Prijsindicatie: € 75 - € 95

terug naar behandelingen - HUIDverbetering

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41